Coronavirus en de gevolgen voor ons volleybal

CORONAVIRUS en gevolgen voor ons volleybal

In verband met het welbekende COVID-19 (Corona virus) zouden er in eerste instantie tot 6 april  geen wedstrijden gespeeld worden en niet getraind worden. Hiermee volgt Excelsior het aangegeven advies van de Nederlandse Volleybal Bond, NOC*NSF en het RIVM. Door deze maatregel hopen wij verspreiding van het virus te voorkomen.

Er is een update van de NeVoBo gekomen waarin zij aangeven dat voor de rest van het seizoen geen wedstrijden gespeeld worden. Dit is een grote teleurstelling voor ons allemaal. Wat de gevolgen zijn voor de stand in de competitie is nog onduidelijk.

Wat de trainingen betreft houden we tot nu toe nog steeds 6 april aan maar zodra we nieuwe informatie en adviezen krijgen brengen we jullie op de hoogte. Laten we hopen dat we allemaal gezond blijven en dat we zo snel mogelijk weer  kunnen gaan volleyballen!

Voor vragen kunt u terecht bij Henk van Laar of Marianne Daamen via voorzitter@excelsiorvolleybal.nl.

Info op onderstaande link

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt?fbclid=IwAR3xzsjsfSNaYvyOTSnJPRu32VHMaWKPll7I7upcjug4Wj3s7_5s77g-Yy0