100ste lid Volleybal Vereniging Musketiers

Volleybal Vereniging Musketiers mocht haar honderdste lid verwelkomen! Op donderdag 7 november was er een klein feestje in het MFG “Het Bestegoed”. Er meldden zich ineens 7 nieuwe leden tegelijk aan, 5 uit Rhenen en 2 dorpsgenoten uit Elst.

Onder het genot van koffie met gebak werd het 100ste lid bekend gemaakt en dat was de 84 jarige Dik van Merkestijn uit Rhenen.

“Onze” Dik vindt het spelletje nog steeds leuk en is wekelijks van de partij. Doordat er te weinig recreanten bij Excelsior waren waar deze heren tegen konden spelen hebben zij een mooie plek gevonden bij onze buren De Musketiers in Elst.  Dik kreeg uit handen van de voorzitter een mooie bos bloemen en een oorkonde voor het 100ste lid.

Bestuur Excelsior wenst alle heren vanuit Excelsior Volleybal veel speelplezier in Elst.