Verslag wedstrijd Heren 2 op 16 mei

Heren 2 staat onderaan in de heren competitie van de Recvol!

Donderdag zijn we aangetreden met extra versterking van Bob en Dirk-Jan.Dus met 9 mannen aan de start!

De afspraak werd gemaakt: “Twee fouten services en je wordt gewisseld”, wel nodig want we hebben wedstrijden gespeeld met meer dan 25 serveerfouten!

Dirk-Jan had allang niet gespeeld, maar het viel hem niet tegen, maar vooral hij pepte het team goed op en hij serveerde als vanouds. De servicedruk was nog nooit zo hoog geweest. Jammer dat Erik tweemaal gewisseld moest worden. Vier serveerfouten! Alleen Joel had niet helemaal zijn dag, maar maakte slechts twee serveerfouten. Michiel maakt er normaal gemiddeld meer dan vijf tijdens de wedstrijd, maar nu geen een! Prima. Huub was als middenman niet te stoppen, bijna elke bal was een punt!

Bob stond ook te genieten in het veld, hij leek wel een magneet in z’n kont te hebben, want alle ballen werden bijna op hem geserveerd en hij leverde perfecte passes af. Daarnaast gaf hij ook heerlijke set-ups! Een genot om hem bezig te zien.

De heren van Tivoc die tweede stonden wisten niet waar ze het moesten zoeken na de eerste set die met 25 – 23 door ons werd gewonnen, hadden ze nog hoop, maar dat was tevergeefs! Excelsior gaf geen set meer weg. Normaal ligt de bal bij ons op de grond, maar nu lagen er regelmatig twee tot drie spelers op de grond er werd gevochten als leeuwen.

Rick, die eigenlijk had willen stoppen, groeide uit tot een killer, en maakte punt na punt, soms te enthousiast want dan stond hij al aan het net voordat de bal kwam!

Arne had snel geleerd van Bob en groeide uit tot een perfecte spelverdeler en sloeg ook af en toe een mooie smash! Vince wil zich ook graag bij dit team voegen en heeft bewezen een heel goede aanvulling te zijn. Onder aanvuring van het publiek werden ook de andere drie sets gewonnen. 25- 19, 25 – 14 en 25 – 19. Eric maakte met zijn laatste smash een einde aan deze geweldige wedstrijd! Hierdoor is de laatste plaats verlaten! En gaan we hopelijk door met mooie dingen in het volgende seizoen! En dan zijn hopelijk Suchant en Merlijn er ook weer bij!

Maar eerst nog een uitwedstrijd op 29 mei WHV in Asperen. We gaan er weer tegenaan!

Harry