11-Juni-2018 Excelsior en Scylla starten samenwerking

Volleybalverenigingen Excelsior Volleybal uit Rhenen en Scylla uit Wageningen gaan samenwerken.
Komend seizoen gaat Heren 1 van Excelsior binnen de herenlijn van Scylla spelen, onder de naam Scylla- Excelsior in ’t Gastland in Rhenen. Heren 1 van Excelsior speelt promotieklasse en past daarmee goed binnen de niveaus van de herenteams van Scylla. Door de samen­werking voorkomen de clubs dat het herenteam in Rhenen uiteenvalt. Daarnaast verkennen de verenigingen op welke andere onderwerpen zij samen sterker staan. Daarbij denken zij aan de jeugdopleiding en de versterking van vrijwilligers. Een (gedeeltelijke) fusie is op termijn een optie. Doel van de samenwerking is de volleybalsport in de regio versterken.

Het gehele bericht kunt u  hier  lezen