9-dec-2017 meidenteam N5.1 kampioen

Zaterdag 9 december werd het meidenteam N5.1 van Excelsior Volleybal uit Rhenen kampioen in de volleybal competitie regio oost.
De laatste 3 wedstrijden speelden de meiden in sporthal de Vlinder in Wageningen. Dat de zenuwen de meiden parten speelden bleek al in de 1e van de 3 te spelen wedstrijden. De meiden van Excelsior verloren met 3-1 van hun tegenstander Scylla uit Wageningen. De 2e wedstrijd tegen Tjoes uit Heteren was nog steeds erg spannend maar gelukkig wonnen de meiden met 4-0.

De laatste wedstrijd tegen TiVoC uit Tiel werd met 2-2 afgesloten. Met 49 punten in de ranglijst waren de meiden van Excelsior uit Rhenen te ver verwijderd van Gemini uit Elst die met 41 punten de 2e plaats behaalden. In de kantine van de Vlinder werden de meiden gehuldigd met een medaille van de Nederlandse Volleybal Bond. En met een heuse kampioenstaart gebakken door 1 van de ouders was het feest helemaal compleet. In het kader van de team-spirit gaan de meiden in de kerstvakantie Lasergamen bij De Blaauwe Arena in Wageningen aangeboden door alle ouders.

Dit artikel is overgenomen uit de Rhenens Betuwse Courant